Hvordan komme i gang

Hvordan søke forbrusklån

Hvordan komme i gang

Det er mange låneformidlere på markedet blant de beste som Kapitalkassen.no, men det er ikke alle som har de beste avtalene. Erfaringsmessig, er det lurt å bruke en låneformidler med en sterk profil i markedet og som fortrinnsvis er gratis å benytte seg av. Kapitalkassen.no er en gratis låneformidler, som kan hjelpe deg på veien og samle inn ulike tilbud fra flere banker. Alt du behøver å gjøre. Er å sende inn noen enkle opplysninger om deg selv, så blir du kontaktet i løpet av kort tid.

Gratis å benytte seg av en låneformidler

En låneformidler kan ta penger for å formidle sine tjenester, men en låneformidler som Kapitalkassen.no, er helt gratis å benytte seg av og du forplikter deg ikke til å låne før du har signert en låneavtale med den banken du velger å låne fra. Det er ingen skjulte kostnader eller andre forpliktelser for deg, enn de avtalene du lager med utlåner.

Selve prosessen

Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut noen enkle opplysninger om deg selv, så får du ulike tilbud i eposten. Det sparer deg for ufattelig mye arbeid på egen hånd og du kan velge den renten og vilkår, som passer deg best. Du forplikter deg ikke til å låne ved å få tilbud, og det er ikke før du har signert en eventuell låneavtale, at du hefter ved lånet.

Hva du kan bruke pengene på

Når du låner penger i form av forbrukslån, er du helt fri til å bruke pengene som du selv ønsker. Det er ingen krav til hva du kan bruke pengene på, noe mange ser på som en unik fordel ved denne typen lån. Av den grunn, er det viktig å velge et lån med en rente du kan leve med, fordi det er mange penger å spare hvis du tar et fornuftig valg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *